Tehnologii de sudarea a materialelor termoplastice

Acasă VARIMAT 500

VARIMAT 500

Descrierea produsului

 

Mașina de sudură automată VARIMAT 500 de la Leister asigură siguranța procesului la sudarea membranelor de etanșare din plastic și a membranelor bituminoase pe acoperișuri plate. Cu presiune mare de contact, conversie ușoară de la 230 la 400 V și mecanism inovator de swing-in, oferă o poziționare rapidă și precisă a duzei în suprapunere. Axa de transport flexibilă a VARIMAT 500 asigură urmărirea precisă, chiar și în închiderea acoperișului aproape de margine.

● Monitor Welding Assistant asigură controlul calității alertând utilizatorul cu o alarmă și aprinzând afișajul digital în roșu atunci când mașina părăsește zona de sudare în timpul procesului de sudare. În cazul condițiilor de joasă tensiune (până la maximum 20%), sistemul de management al puterii ajută la atingerea și menținerea temperaturii de sudare necesare. De îndată ce tensiunea joasă depășește 20%, VARIMAT 700 se oprește automat, deoarece parametrii de sudare setați nu mai pot fi menținuți și calitatea sudurii poate să nu mai fie garantată.

  ● Afisaj intuitiv pentru monitorizarea usoara a parametrilor de sudare - temperatura, viteza, debitul de aer si tensiunea

● Programe setate din fabrica pentru sudarea diverselor materiale, precum si posibilitatea de programare si stocare a parametrilor setati. (Rețete de sudare în aplicația myLeister. Aplicația myLeister oferă o prezentare generală a rețetelor de sudare salvate. Rețetele de sudare pentru TPO, PVC, EVA, PIB sunt deja introduse.)

● Modul de economisire a energiei Modul ECO (modul ECO - economisiți 30% din consumul de energie)

● Utilizând LiveView cu aplicația myLeister, managerii de șantier pot verifica parametrii de sudare ai VARIMAT 500 direct pe smartphone-ul sau tableta lor.

● Permite sudarea la o pantă de până la 30 °

● VARIMAT 500 sudează cu ușurință aproape de margine, până la 100 mm la și pe parapet, pe acoperișuri mari, plate sau zone greu accesibile, cum ar fi luminatoare.

● Temperatura constanta si viteza de sudare, indiferent de fluctuatiile tensiunii de retea si ale temperaturii ambiante (Close loop).

● Pornire automată

● Modul încorporat pentru o răcire mai rapidă.

   ● Afișajul de tensiune al VARIMAT 500 permite utilizatorilor să verifice tensiunea înainte de sudare și să facă modificări dacă apare tensiune scăzută.

● Putere mare

   ● Acționare fără perii și motor ventilator, care reduce costurile de întreținere.

● Lumină de lucru cu LED care permite sudarea în zori, amurg sau la iluminare necorespunzătoare, în timp ce iluminează optim zona de sudare.

● Kit de conversie 400/230 V

   ● Geanta de transport comoda cu roti pentru deplasarea usoara de catre o singura persoana.

● 100% fabricat în Elveția

Descrierea produsului

Tensiune de alimentare V 230, 400
Рutere consumata W 3680 - 5700
Temperatura °C 100 - 620
Viteza m/min 1 - 12
Materiale de sudare ECB; EPDM; EVA; FPO; PIB; PO; PVC; PVC-P; TPE; TPO; TPU
Motor suflante fără perii Yes
Volum de aer reglabil Yes
Latime cusatura sudura mm 40
LQS, WiFi, GPS No
Dimensiune mm 605 х 335 х 373
Greutate kg 37.5
Marcaj de conformitate CB Certification; CE; UKCA

Categorizare a produsului

Subcategorie: Aparate de sudură automată

Categorie principală: Sudarea a materialelor plastice

Producator

LEISTER