Tehnologii de sudarea a materialelor termoplastice

Acasă VARIMAT 700

VARIMAT 700

Descrierea produsului

 

Aparatul de sudat automat Leister VARIMAT 700 are o presiune mare de contact, asigurând fiabilitatea constantă a procesului la sudarea membranelor termoplastice pe acoperișuri plate. Punctele importante includ conversia ușoară de la 230 la 400 V și un mecanism inovator de rotire pentru a introduce duza fără efort și rapid în suprapunere. Axa de transport spate flexibilă asigură o manevrabilitate echilibrată și permite VARIMAT 700 să urmărească drept fără corecție. În funcție de aplicație, poate fi ajustat pentru a se adapta fie la cusătură în câmp, fie la sudarea cu detalii de margine apropiată.

 

● Sistemul de calitate Leister (LQS) - un nou standard de calitate în industria acoperișurilor. Cu sistemul de calitate Leister (LQS), parametrii importanți de sudare (temperatura, volumul de aer și viteza) sunt nu numai sub control, dar și calitatea sudurii este documentată cu acuratețe.

● LQS permite, prin aplicația myLeister, să tipăriți rapoarte care dovedesc calitatea muncii muncitorilor. Datorită integrării GPS a VARIMAT 700, acoperitorii își pot dovedi calitatea muncii prin coordonatele GPS ale fiecărei suduri la intervale de 10 cm (prin cloud, unde sunt încărcate fișiere în format PDF sau CSV).

● Monitor Welding Assistant asigură controlul calității alertând utilizatorul cu o alarmă și aprinzând afișajul digital în roșu atunci când mașina părăsește zona de sudare în timpul procesului de sudare. În cazul condițiilor de joasă tensiune (până la maximum 20%), sistemul de management al puterii ajută la atingerea și menținerea temperaturii de sudare necesare. De îndată ce tensiunea joasă depășește 20%, VARIMAT 700 se oprește automat, deoarece parametrii de sudare setați nu mai pot fi menținuți și calitatea sudurii poate să nu mai fie garantată.

  ● Afisaj intuitiv pentru monitorizarea usoara a parametrilor de sudare - temperatura, viteza, debitul de aer si tensiunea

● Programe setate din fabrica pentru sudarea diverselor materiale, precum si posibilitatea de programare si stocare a parametrilor setati. (Rețete de sudare în aplicația myLeister. Aplicația myLeister oferă o prezentare generală a rețetelor de sudare salvate. Rețetele de sudare pentru TPO, PVC, EVA, PIB sunt deja introduse.)

● Modul de economisire a energiei Modul ECO (modul ECO - economisiți 30% din consumul de energie)

● Utilizând LiveView cu aplicația myLeister, managerii de șantier pot verifica parametrii de sudare ai VARIMAT 700 direct pe smartphone-ul sau tableta lor.

● Permite sudarea la o pantă de până la 30 °

● VARIMAT 700 sudează cu ușurință aproape de margine, până la 100 mm la și pe parapet, pe acoperișuri mari, plate sau zone greu accesibile, cum ar fi luminatoare.

● Temperatura constanta si viteza de sudare, indiferent de fluctuatiile tensiunii de retea si ale temperaturii ambiante (Close loop).

● Pornire automată

● Modul încorporat pentru o răcire mai rapidă.

   ● Afișajul tensiunii VARIMAT 700 permite utilizatorilor să verifice tensiunea înainte de sudare și să facă modificări dacă apare tensiune scăzută.

● Putere mare

   ● Mișcare fără perii și motor ventilator, care reduce costurile de întreținere.

● Lumină de lucru cu LED care permite sudarea în zori, amurg sau la iluminare necorespunzătoare, în timp ce iluminează optim zona de sudare.

● Kit de conversie 400/230 V

   ● Geanta de transport convenabila cu roti pentru deplasarea usoara de catre o singura persoana.

● 100% fabricat în Elveția

Descrierea produsului

Tensiune de alimentare V 230
Рutere consumata W 3680 - 5700
Temperatura °C 100 - 620
Viteza m/min 1 - 12
Materiale de sudare ECB; EPDM; EVA; FPO; PIB; PO; PVC; PVC-P; TPE; TPO; TPU
Motor suflante fără perii Yes
Volum de aer reglabil Yes
Latime cusatura sudura mm 40
LQS, WiFi, GPS Yes
Dimensiune mm 605 х 335 х 373
Greutate kg 37.5
Marcaj de conformitate CB Certification; CE; UKCA

Categorizare a produsului

Subcategorie: Aparate de sudură automată

Categorie principală: Sudarea a materialelor plastice

Producator

LEISTER