Tehnologii de sudarea a materialelor termoplastice

Acasă Cerere Sudarea a materialelor plastice Sudarea pardoselilor din PVC

Sudarea pardoselilor din PVC

UNIFLOOR 500

UNIFLOOR 500

Sudorul automat de încredere al podelei Leister, UNIFLOOR 500, este o versiune proaspătă și reinventată a modelelor dovedite UNIFLOOR E / S.

Detalii

UNIFLOOR E/S

UNIFLOOR E/S

UNIFLOOR E/S : Bun la toate este ideal pentru sudarea pardoselilor din PVC-P, PE, linoleum si termoplastice modificate, fara nici o reconfigurare, cu viteza de pana la 7,5 metri pe minut!

Detalii

GROOVER

GROOVER

GROOVER: Sanfrenare fara praf. Masina semiautomata GROOVER este conceputa pentru sanfrenarea pardoselilor dense din PVC-P, PE si linoleu.

Detalii

TRIAC ST

TRIAC ST

Combinație de experiență și de design - noul "S"

Detalii

TRIAC AT

TRIAC AT

TRIAC AT este un instrument cu aer cald, inteligent, pentru sudari si termocontractari. Control electronic al temperaturii si volumului de aer prin intermediul unui "e-Drive". Este conceput pentru cele mai exigente necesitati profesionale. Este

Detalii

ELECTRON ST

ELECTRON ST

ELECTRON: Compact si puternic. Poate suda bitum cu o duza ingusta de 150mm.

Detalii

SOLANO AT

SOLANO AT

SOLANO AT - usoara, silentioasa, rezistenta

Detalii

HOT JET S

HOT JET S

HOT JET S: mic si puternic. Cel mai compact instrument cu aer cald de la Leister, HOT JET S cu o greutate mica de 600 de grame (inclusiv cablul si manerul subtire) asigura o putere mare de sudare, fara efort.

Detalii

GHIBLI

GHIBLI

GHIBLI: “Pistol cu aer cald” Datorita comutatorului in doua trepte pentru reglajul debitului de aer precum si unui potentiometru pentru controlul uniform al temperaturii de sudare GHIBLI poate fi folosit in cele mai diverse aplicatii.

Detalii