Tehnologii de sudarea a materialelor termoplastice

Acasă GEOSTAR G5

GEOSTAR G5

Descrierea produsului

GEOSTAR G5 - Aparat automat de sudura cu pană la cald

 

GEOSTAR G5 / G7 este o altă mașină nouă Leicester, în conformitate cu tendința „mai rapid, mai ușor cu soluții inteligente”.

 

Cu aparatul de sudura compact GEOSTAR G5 / G7 cu pană fierbinte pentru sudarea membranelor polimerice puteți obține o calitate perfectă a sudurii la o grosime a materialului de 0,8 până la 3,0 mm. Poate suda diferite tipuri de membrane polimerice, cum ar fi PE-HD, PE-LD, PP, TPO, FPO și PVC-P. Șasiul compact din aluminiu asigură o funcționare fiabilă și eficientă chiar și la cele mai grele sarcini. Cu o putere de încălzire de 2500W, o viteză de sudare uimitoare de până la 12 m/min și capacitatea de a regla înălțimea șasiului GEOSTAR poate funcționa pe orice teren.

 

Modulul de control „e-Drive” cu afișaj integrat permite monitorizarea continuă a tuturor parametrilor de bază de sudare în timpul funcționării.

 

Noul design ergonomic elegant permite lucrul confortabil și permite chiar și reparații complexe, cum ar fi înlocuirea penei, să fie efectuate pe șantier în ordinul a 1 minut. Alte îmbunătățiri fac punerea GEOSTAR în poziție de lucru ușoară, naturală și fără rezistență suplimentară la mișcarea membranei. Este posibil să operați mașina chiar și cu o singură mână, iar cele două poziții suplimentare de montare fac repararea și curățarea după lucru extrem de ușoară.

 

 

Cu toate aceste caracteristici, noua mașină de sudură GEOSTAR de la Leister este partenerul ideal pentru sudarea membranelor polimerice în inginerie civilă. Reputabila companie elvețiană demonstrează încă o dată că este un standard mondial în dezvoltarea și producția de mașini de sudură de înaltă calitate.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8oyNLRj0rpQ

https://www.youtube.com/watch?v=EgkOdmFypUw

Descrierea produsului

Tensiune de alimentare V~ 230
Рutere consumata W 2800
Temperatura °C 20 - 460
Viteza m/min 0.8-12 (Level 1 0.8-6, Level 2 1.5-12)
Presiune de sudare N 1500
Grosime material mm 0.8-3mm
Dimensiune mm 482 x 278 x 269
Greutate kg 16.4
Sistem de certificare CCA
Clasa de protectie I
Marca de conformitate

Categorizare a produsului

Subcategorie: Aparate de sudură automată

Categorie principală: Sudarea a materialelor plastice

Producator

LEISTER