Tehnologii de sudarea a materialelor termoplastice

Acasă WELDPLAST S1: deosebit decompact.

WELDPLAST S1: deosebit decompact.

WELDPLAST S1: deosebit decompact.


LAST S1 puteți obține o calitate perfectă a sudurii cu o grosime a plăcii de 4 până la 12 mm și productivitate maximă de 0,8 kg / h (PVC: până la 1,15 kg / h). Alimentarea cu electrozi de 3 sau 4mm se poate face pe ambele părţi, fără răsucire. Afişajul cu LED-uri integrate, plus panoul de operare inovator sunt modul perfect de a monitoriza procesul de sudare pentru toate tipurile de materiale (cum ar fi HD-/LD-PE, PVC-U/-C, PA, PVDF sau ECTFE) – în orice moment. Designul ergonomic, care oferă mai multe poziții de prindere și opțiuni de ţinere, vă oferă confortul necesar pentru sudare în orice poziție şi în zone care sunt greu accesibile.

 

Control complet:

Unitatea de operare multifuncțională oferă un control perfect asupra parametrilor de sudare, asigură rezultate reproductibile, și garantează o mai mare eficiență în timpul lucrului.

Caracteristici inteligente:

Datorită mânerului de agățat integrat, de WELDPLAST S1 poate fi suspendat pe un balansier, astfel încât acesta este întotdeauna la îndemână – prevenind oboseala în muncă.

Versatil:

WELDPLAST S1 poate lucra cu toate tipurile tipice de plastic, cum ar fi HD-PE, LD-PE, PP, PVC-U, PVC-C, ECTFE, PVDF sau PA.

Punct luminos:

Iluminarea integrată cu LED vă oferă vedere perfectă a procesului de sudare.

WELDPLAST S1: deosebit decompact.
WELDPLAST S1: deosebit decompact.